החומרים:
1 חבילה שוקולד מריר
150 גרם חמאה
סוכריות צבעוניות
1 חבילה מרשמלו
פירות (תפוח, תות, בננה, אננס ועוד…)
1 חבילה שיפודים
אפשרי: סוכריות צבעוניות
אופן ההכנה:
- מקלפים את הפירות וחותכים לחתיכות נוחות לאכילה.
- ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו, עד לקבלת נוזל אחיד.
- מצננים מעט ונזהרים שלא יתקשה.
- כעת תורם של הילדים:
- נועצים שיפוד במרשמלו ובפירות.
- טובלים את המרשמלו והפירות בשוקולד ונועצים את השיפוד בפרי.
- מפזרים מלמעלה סוכריות צבעוניות וממתינים עד שהשוקולד מתקשה.