מרשמלו ופירות במטבל שוקולד


החומרים:
1 חבילה שוקולד מריר
150 גרם חמאהמרשמלו ופירות במטבל שוקולד
סוכריות צבעוניות
1 חבילה מרשמלו
פירות (תפוח, תות, בננה, אננס ועוד…)
1 חבילה שיפודים
אפשרי:
סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את הפירות וחותכים לחתיכות נוחות לאכילה.
  2. ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו, עד לקבלת נוזל אחיד.
  3. מצננים מעט ונזהרים שלא יתקשה.
  4. כעת תורם של הילדים:
  5. נועצים שיפוד במרשמלו ובפירות.
  6. טובלים את המרשמלו והפירות בשוקולד ונועצים את השיפוד בפרי.
  7. מפזרים מלמעלה סוכריות צבעוניות וממתינים עד שהשוקולד מתקשה.